Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek/egyek,hogy visszany...

Mit tegyek/egyek,hogy visszanyerjem a régi szép,dús,hosszú hajam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3-4 évvel ezelőtt gyönyörű dús és hosszú hajam volt,viszont kicsit teltebb voltam(72kg-168cm),picit talán túl sokat is ettem akkoriban...

Viszont tavaly jött egy nehéz időszak és lefogytam 62,majd 58 kgra(jelenleg ennyi vagyok és nagyon-nagyon keveset eszek),illetve fél évig fogamzásgátlót is szedtem és azt vettem észre, hogy sokkal kevesebb,vékonyabb lett a hajam,hiába ápolom,balzsamozom/olajozom,nem egetem...(Régen bezzeg sima noname samponnal és hajszárítózással semmi baja nem volt)

Mit tehetnék,hogy újra visszanyerje a hajam az erejét? Nem merek újra úgy étkezni,mint régen,mert rettegek attól,hogy visszahízok...

2024. jún. 6. 23:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Nincs véletlenül pajzsmirigy betegséged? Érdemes lenne kivizsgáltatni.

Egyébként az, hogy sampont balzsamot használsz, nem fog segíteni.

Belsőleg kell: kollagén, vas, vitamin és rostdús étkezés, tiszta (tehát nem feldolgozott) ételek fogyasztása! Folyadék: víz, 2 liter naponta.

Ahhoz pedig hogy ne hízz vissza, a kalória mennyiséget kell figyelni, tehát ne egyél többet, mint amennyit a szervezet eléget. Ezt applikációban tudod vezetni. Pl Yazio. De az nem megoldás hogy nem eszel, mert nem egészséges, és ettől szintén nem lesz szép hajad.

2024. jún. 7. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!