Gáz, hogy ennit híztam egyetem alatt??? 24/L
10 kilót híztam 9 év alatt én is elég sokat stresszelek. Alapból is volt rajtam vagy 5-8 kiló plusz, 63 kilóról lettem 73. Vékonyabb vagyok mindkét képnél, de azért lett karom meg pocakom.
Cikinek semmi sem ciki, kérdés képes vagy-e jól érezni magad, szembesülsz-e a nem várt egészségügyi következményekkel. Mert sajnos a túlsúly ilyesmit is okozhat, nálam PCO-t láttak de a vérvételek nem igazolták. Megis van valami, mert bár a hajam újra rendben van, iszonyat pattanásos vagyok megint. :(
Szóval ha mast nem, emiatt fogynék, mert láthatólag gyulladásos folyamatok zajlanak a testemben. Ez zavar egyedül, párom is szereti a teltebb alakom.
Ajajj...
Azt mondod, nem te vagy a képen. Az, aki rajta van, tudja, hogy te ezt kitetted, hozzájárulását adta?
Ha nem, akkor ebből komoly gondjaid lehetnek még.
Mondjuk, lehet, a válasz kapcsán is előnyösebb lenne, ha a magad példáján mutatnád meg a változást. Egy előtte, egy utána, egy időintervallum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!