Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mirena spirál mellett folyamat...

Mirena spirál mellett folyamatos vérezgetés? Meddig érdemes türelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
Május 8 volt 6 hónapja, hogy felhelyezték erős elhuzodo vérzés miatt. Viszont a vérzés csökkent, sokszor van barnázás is közte, de nagyon kevés a tiszta nap. Az orvos szerint türelem, de meddig? Volt valaki hasonló helyzetben?
máj. 31. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Te érzed, hogy meddig tudod tolerálni.
máj. 31. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Én igen. Több orvosnál is voltam, náluk soha nem jött el az a pont, hogy a levételt javasolják. Nálam igen, 9 hónap után. Leszedettem és egyből rendbejöttem.

Szerintem tőlük akár évekig járhattam volna vissza a magánrendelésre :(

jún. 1. 22:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Eddig is csak azért voltam türelmes, mert megszüntek az erős görcsök és a mennyiség is kevesebb lett. Sajnos van miomám is és cisztám is amivel még meg kell küzdenem. De az hogy állandóan van az már nagyon idegesítő. Betét kell minden nap, hol ott azt mondták kevesebb lessz.
jún. 2. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!