Milyen intim mosot ajánlotok? Ti mivel mosátok a puncitokat?
Figyelt kérdés
Hüvely gombam van jelenleg, es előtte használtam a niveatol intim szappant viszont szerintem az is irritalt. Ti mit használtok ? Mi az ami úgy altalanosagban jo? Csak kulsö hasznalatra szeretnem.máj. 30. 23:34
2/9 anonim válasza:
#1 akkor az ertelmi képességeddel van a baj, ha nem tudod, hogy erre ne válaszolj!
Kerdező én is niveat használok, sensitivet, a folyékony mosakodót! Imádom. Szuper jó magyon!
3/9 anonim válasza:
Nem írta a kérdező hogy csak puncival rendelkező személy válaszolhat hanem úgy egyben mindenkitől megkérdezte xd
4/9 anonim válasza:
#3 és az számodra mit jelent, hogy "mivel mossátok a puncitokat"?😃
Am nem tom ki vagy, de rohadt jót nevettem ezen most😂😂😂😂
5/9 anonim válasza:
#4-es vagyok. Lemaradt, hogy nyomtam a zöld pipát.
Nem ide tartozik a válaszod, de vicces😃
6/9 anonim válasza:
Semmit. A nőgyögyászom óva intett minden intim lemosótól
7/9 anonim válasza:
Értem én, hogy laza vagy, de ezt célszerűbb feltenni legközelebb egy csöppet finomabban, pl. mivel tisztítjátok magatokat odalent. Csak hogy megelőzd a troll válaszokat. :)
8/9 anonim válasza:
Az intim lemosó parasztvakítás, nem használ, de legalább csomó pénz, és sok nő elhiszi, tényleg van értelme megvenni.
9/9 anonim válasza:
Facelle sensitiv intim mosakodógélt használom soksok éve - azóta nincs semmilyen gondom 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!