Lányok és nők! Pisilésnél hátulról előre vagy elölről hátulra törlitek ki a puncitokat?
Ha a punciról viszed át törlés közben a fenékre az esetleges bacilust, az nem gond. Fordítva már igen, mert nagyon csúnya fertőzéseket lehet összeszedni, ha a fenekedről hátulról törölve a puncidba törlöd a bacikat. Szóval elölről hátra csinálom.
19L
Hát nem tudom előzőek, én pisilés után nem szoktam a fenekemet is törölni, szóval hátulról előre csinálom, hogy ha nem nyúlsz el a hátsó lyukig, nem hiszem, hogy bármi fertőzést is előre húznál. Nekem is kényelmesebb, fordítva nem is tudnám csinálni, de akkor ezt nyilván embere válogatja.
Természetesen, ha nagy dolgomat végeztem, először ott törlöm meg magam, ott tényleg elölről hátulra, hogy ne vigyek előre semmit. Majd jöhet a punci törlés is.
Köszi csajok!:)
Én a puncimat hátulról előre szoktam. Mondták már, hogy nem így kellene, ezért gondoltam megkérdezem, ti hogy csináljátok.
Próbáltam a másik irányt is (elölről hátra) de nekem az nem áll kézre, ha lehet ezt így mondani, ugyanis én amikor hátulról előre csinálom, akkor "benyúlok" az ajkak közé. A másik módszernél meg nem igazán tudok.:D
Nagyvécézés után természetesen hátrafelé.
Pisilésnél viszont hátulról előre, de nem nyúlok el végbélig, hogy bármit is befertőzhessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!