Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Inzulinrezisztencia ti milyen...

Inzulinrezisztencia ti milyen kenyeret illetve pékárut fogyasztatok a betegség esetén? És honnan szerziteek be? Konkrét példákat ha lehetséges képeket hogy nektek melyik vált be

Figyelt kérdés
máj. 29. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egyik sem vált be. A saját magam által sötött, 100%-ban csak teljes kiőrlésű rozskenyér után is emelkedik a cukrom rendesen.

Valószínűleg kevésbé, mint fehér búzalisztből sütött péktermék esetében.

És képtelen vagyok megszokni a tényelgesen teljes kiőrlésű kenyereket. Boltban amit lehet kapni, tízből kilencben legfeljebb csak van egy csekély százalék tk. liszt.

Ami valóban az, tömör és nehéz.

Van néhány fajta, amit szoktam venni, pl. Lipóti teljes kiőrlésű tönköly kenyere. Legfeljebb 1-2 szeletett fogyasztok belőle egyszerre (egy szelet olyan gyermek tenyérnyi [tömegre nem tudom]). És sok zöldséget eszem vele egyszerre.

máj. 29. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Magamnak sütöm és max 1 szeletet eszek.
máj. 29. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

2 tojás, mandulaliszt, só, kevés sütőpor egy bögrébe, és mikrózás kb. 2 percig.

Néha spenótot is keverek bele.

jún. 7. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!