Inzulinrezisztencia ti milyen kenyeret illetve pékárut fogyasztatok a betegség esetén? És honnan szerziteek be? Konkrét példákat ha lehetséges képeket hogy nektek melyik vált be
Figyelt kérdés
máj. 29. 11:57
1/3 anonim válasza:
Nekem egyik sem vált be. A saját magam által sötött, 100%-ban csak teljes kiőrlésű rozskenyér után is emelkedik a cukrom rendesen.
Valószínűleg kevésbé, mint fehér búzalisztből sütött péktermék esetében.
És képtelen vagyok megszokni a tényelgesen teljes kiőrlésű kenyereket. Boltban amit lehet kapni, tízből kilencben legfeljebb csak van egy csekély százalék tk. liszt.
Ami valóban az, tömör és nehéz.
Van néhány fajta, amit szoktam venni, pl. Lipóti teljes kiőrlésű tönköly kenyere. Legfeljebb 1-2 szeletett fogyasztok belőle egyszerre (egy szelet olyan gyermek tenyérnyi [tömegre nem tudom]). És sok zöldséget eszem vele egyszerre.
2/3 anonim válasza:
Magamnak sütöm és max 1 szeletet eszek.
3/3 anonim válasza:
2 tojás, mandulaliszt, só, kevés sütőpor egy bögrébe, és mikrózás kb. 2 percig.
Néha spenótot is keverek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!