Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet valamilyen nagyobb...

Lehet valamilyen nagyobb problémája a lányomnak?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettünk 15 éves lányommal,és mondta,hogy már június óta kellemetlen szagú,sárga folyása van,valamint csomókat érez a lágyékában.Megnéztem,és nekem az a gyanúm,hogy nyirokcsomó-duzzanat,gondolom a fertőzés következtében.Kicsit mérges is vagyok rá,amiért nem szólt előbb.Természetesen egyből kértem időpontot,de csak 2 hét múlva adtak a gyerek-nőgyógyászatra.

Szerintetek lehet valamilyen komolyabb baja a lányomnak?Ezen a 2 heten már nem múlik sok minden,ugye?

Nyugtassatok meg,aggódom érte.

Egy anyuka

2010. okt. 29. 16:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vagyok orvos, de nem túloztam és nem ijesztegettem. Szerintem még mindig többre megy vele a kérdező (ha már itt kérdez, nem az orvosi rendelőben), mint azzal, hogy "ááá, biztos nincs gond".

Amúgy nem állítottam, hogy semmiről, hogy úgy "lesz", ahogy írom, azt viszont igen, hogy "lehet". Nagy különbség, és semmi túlzás nincs benne. Mellesleg a kérdező is úgy tette fel a kérdést, hogy "lehet-e", nem úgy, hogy "lesz-e".

Az jutott eszembe, hogy ha minden kötél szakad, legalább a háziorvoshoz el kéne menni soron kívül, talán ő is tud segíteni.

2010. okt. 29. 19:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem fogják elküldeni, mert akut probléma esetén soron kívül kell fogadni. Erre szabály is van.

Az más kérdés, mi lesz ha kiderül, június óta nem fordult orvoshoz...

Ez mindkettőjük számára "jó" lecke volt, többet kell kamasz lányával beszélgetnie bizalmas dolgokról is. Fontos, hogy időben merjen az édesanyjához fordulni, ha bármi baja van. Ha látja, hogy anya nem gátlásos, lehet vele nyíltan, őszintén beszélgetni, akkor legközelebb harabb fog jelezni biztos vagyok benne.

2010. okt. 29. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!