Lehet valamilyen nagyobb problémája a lányomnak?
Ma beszélgettünk 15 éves lányommal,és mondta,hogy már június óta kellemetlen szagú,sárga folyása van,valamint csomókat érez a lágyékában.Megnéztem,és nekem az a gyanúm,hogy nyirokcsomó-duzzanat,gondolom a fertőzés következtében.Kicsit mérges is vagyok rá,amiért nem szólt előbb.Természetesen egyből kértem időpontot,de csak 2 hét múlva adtak a gyerek-nőgyógyászatra.
Szerintetek lehet valamilyen komolyabb baja a lányomnak?Ezen a 2 heten már nem múlik sok minden,ugye?
Nyugtassatok meg,aggódom érte.
Egy anyuka
nem gondolnám hogy komolyabb baja lenne, szinte biztosan valami fertőzés, ami jól kezelhető.
viszont 15 évesen szerintem már mehet a rendes nőgyógyászatra.
Nem kell 2 hetet várni, vidd magánrendelőbe.
Egyébként biztos valamilyen baci vagy gomba.
A csomók ettől függetlenek. Szerintem. Nem lehet holmi agyonnyomkodott szőrtüszőgyulladás következménye?
Köszönöm:)
Már kértem időpontot,úgyhogy most már nem variálok,de szerintem a rendes nőgyógyászaton se kaptunk volna előbb,ráadásul ez lesz neki az első ilyen vizsgálata.A gyerek-nőgyógyászaton talán kíméletesebben bánnak vele.
A magánrendelő sajnos nem 20 Ft...
Szerintem nyirokcsomó,mert nekem is volt egyszer még régen,és szinte ugyanígy néztek ki.
Bocsánat, de vannak akut esetek is! Ezek közé tartozik a fertőzés is. Menjenek szépen oda és fogadniuk kell önöket időpont nélkül is. 2 hét sok idő!
Egy eüs
Köszönöm.
És ez biztos,hogy csak úgy odaállítunk és fogadnak minket?Nem szeretnék fölösleges utakat tenni.
Kedves Anyuka, nem tudom, hány éves vagy... én 33 és nő. Nem tudlak megnyugtatni. A folyás, te is tudod, bakteriális fertőzésre utal. Ha ez június óta tart kezeletlenül, nem csoda, hogy duzzadtak a nyirokcsomói, tovább terjedt a fertőzés és a gyulladás. Nem lesz egyszerű kikezelni, valószínűleg lórúgás antibiotikumot fog kapni a lányod, és még örülhetsz, ha megússza, és nem lesz meddő, a kezeletlen gyulladásnak ugyanis hegesedés a következménye, ami végleges meddőséget okozhat.
De ne haragudj meg, nem a bántás a célom, de ha én ezt nőként 33 évesen tudom, te miért nem?
Indokolt esetben sürgősséggel is adnak mindenhol időpontot. Minden perc számít... Ne hagyd magad lerázni, vagy szánd rá azt a r*hadt 10 ezer Ft-ot, és vidd el a lányodat egy magánrendelésre. Lehet, hogy a későbbi élete, házassága múlik rajta.
Kérdezd meg a felnőtt nőgyógyászatot,hogy fogadnak-e soron kívül ezekkel a tünetekkel.
17:47-es válasza túlzónak tűnik,és nem orvos,tehát felesleges ijesztgetni a kérdezőt,majd az orvos megmondja hogy mi a gond,és hogyan kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!