Mi lehet az oka, hogy míg a betétet jóval többen használnak, mint tampont, sokan itt mégis a tampont ajánlják?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, miért lehet az, hogy a nők többsége, kb. 70-75 %-a az egészségügyi betétet szereti használni a menstruáció miatt, azonban itt az oldalon sokan mégis fújolnak rá, hogy az kényelmetlen, meg undorító, meg rossz, és a tampon a legjobb, meg az a megváltás? Mi lehet az oka az ellentmondásnak?máj. 22. 20:08
21/27 anonim válasza:
A betét az biztonságos, és természetes szerintem. Én szeretem nincs vele bajom. Mondjuk sokszor van ,hogy nem a legkényelmesebb de még mindig a legjobb szerintem. Éjjelre és amikor a napi kötelező tornát csinálom kettőt teszek be picit elfedve egymást így jó hosszú, nem folyik ki hátul. Meg én hasfájós vagyok 1-3 nap , ezért még jobb nekem a betét.
22/27 anonim válasza:
21 nos igen, van, aki bevállalka azt, hogy kicsit kényelmetlen. Én képtelen lennék rá. Mondjuk én a tampont sem viselem el. Hatalmas szerencse, hogy mára már elég sok menstruációs segédeszköz létezik.
23/27 anonim válasza:
Igen, mindenki használja ami neki jó. Nekem nődoki is a betétet mondta hogy azt használjam.
24/27 anonim válasza:
23 azért használd a betétet, mert azt akarod, az kényelmes, az jó. Ne pedig azért, mert egy begyöpösödött, minimum 50 éves vén faci azt mondja...
25/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem begyöpösödött. Ő csak jót akar nekem hogy a legbiztonságosabb dolgot használjam. Tudja, hogy fáj ilyenkor a hasam, azért is mondta hogy betétezzek. miért baj az hogy a dokimra hallgatok?
26/27 anonim válasza:
Már milyen értelemben "legbiztonságosabb"? Nekem pl a kehely biztonságosabbnak tűnik, egészségügyi és átázási szempontból is..
27/27 anonim válasza:
25 rosszul látod.... Ő nem azt ajánlja, ami a legbiztonságosabb, merthogy az egyszer használatos betét minden, csak nem biztonságos. Azzal történik a legtöbb baleset, és abban is rengeteg káros anyag van, pont úgy, mint a tamponban.
Ha a dokikád nem lenne egy begyöpösödött ember, akkor képes lenne új dolgokat tanulni és elfogadni azt, hogy a betét biza nem a legjobb, semmilyen szempontból sem....de ő csak ezt hajtogatja, mert már a többtíz évvel ezelőtti nődokik is ezt mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!