Mi lehet az oka, hogy míg a betétet jóval többen használnak, mint tampont, sokan itt mégis a tampont ajánlják?
Betét, mint “biztonságos”? Ez valami vicc? 😃 semmi más megoldással nem áztam még át, betéttel rengetegszer…
13!
Biztonságos = távozik belőled a vér. Nem tárolod magadban,ami fertőzés veszélyes. Mivel a hüvelyben már vannak baktériumok. Ami a vérben (tampon pl) elkezd szaporodni. És benned van 4-6-8 órát.
Nem egészséges. Nem kell a reklámoknak hinni.
Elhiszem, hogy kényelmesebb. De nem egészséges.
Tudom, hogy a tampon-lobbi le fog pontozni nullára. Az ilyen kérdéseknél rögtön megjelennek.
De nem fogom kockáztatni az egészségemet senki gazdagodása érdekében. Kockáztassák a sajátjukat.
Ja, én úgy értelmeztem hogy az “egészséges” jelződ fedi le az egészségügyi tulajdonságokat, emiatt a “biztonságos”-t úgy értettem hogy megbízható, lehet benne normális életvitelt folytatni anélkül hogy disznóvágás effektet okozna.
Amúgy a tampon szerintem is elég undi és nem kényelmes különösebben, ne aggódj, nem a “tampon-lobbi” bízott meg. 😅
#14-es, óriási tévedésben vagy. Pont, hogy a levegőn, a betéten kezd bomlani a kifolyó vér, a hüvelyben nem éri levegő. Szóval ha valahol rohad a vér, az pont a betét.
Megfelelő (alapvető) higiéniával használva a tampon, kehely semmilyen veszélyt nem jelent.
18 ezt a butaságot....
Ember.... Alap, hogy kezet mosol még betét csere előtt is... A kehely pl pont, hogy az összes egyszer használható eszköznél ezerszer biztonságosabb.... Ne beszélj butaságokat, inkább nézz utána a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!