Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A ciklusom 37. napján vagyok...

A ciklusom 37. napján vagyok és még nem jött meg, teszt negatív, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Mindig 27-30 napos ciklusaim szoktak lenni, most már 37. napja nem jött meg, de a PMS tünetek napok óta megvannak (hasi szurkálás, fájó mellek). Rendszeres szexuális életet élek, mindig rendesen védekezünk óvszerrel, utána minden alkalommal leellenőrizzük a gumit és sosem volt gond. A ciklusom közepén majdnem két hétig nem is voltunk együtt, így az ovuláció környékén nem is szexeltem. Ma, a 37. napon csináltam egy tesztet a biztonság kedvéért, teljesen negatív. Mégis lehetnék terhes? Nagyon nem tartom valószínűnek, de akkor mi lehet a gond?

2024. máj. 21. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem voltál mostanában stresszes vagy beteg?
2024. máj. 21. 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:
A ciklusom 14. napja körül volt jópár nagyon stresszes napom (amikor a barátom nem volt itthon), azok tényleg borzasztóan megviseltek lelkileg, de nem gondoltam hogy majd' 10 napot csúszna emiatt. Most meg kb 4 napja már eléggé stresszelek, ugye azon hogy még mindig nem jött meg. Mondjuk a negatív teszt kicsit megnyugtatott, remélem tényleg nincs szó terhességről.
2024. máj. 21. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
A stressz el tudja tolni, van mikor ki is marad tőle esetleg egy havi. Szóval ha esetleg most nem jön meg, de kövi hónapban igen, az is "normális".
2024. máj. 21. 15:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Lehetséges, viszont az igazán fura az, hogy olyan erősen fájnak a melleim, hogy azt hinném hogy most azonnal megjön, nekem ez minden hónapban tünet szokott lenni.

Szerinted akkor a terhesség lehetőségét kizárhatjuk?

2024. máj. 22. 06:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kizárnám, több mint egy hetes késésnél már szép pozitívnak kellene lennie, ha az lennél. Esetleg megpróbálhatnál egy másik fajta tesztet is, de szerintem tényleg csak arról van szó, hogy a stressz miatt késik és lassan meg fog jönni:)
2024. máj. 22. 07:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Na ma végre megjött, úgy tűnik csak az kellett neki hogy ne aggódjak, köszi!
2024. máj. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!