Hüvelygombám van de nincs pénzem Canesten kombira . Mit tegyek?
Kérlek ne bombázzatok a beszólogatós válaszokkal , van elég bajom ígyis…..
Elmúlhat magatól a hüvelygomba ?
Igen , nem a hüvelygomba a legnagyobb bajom jelenleg , viszont nagyon kellemetlen
És igen vannak sajnos olyanok , akiknek nincs gyógyszerre 5ezer forintja …..
#10 ez csúnya volt! Miért kell ezeket a kommenteket leírnod? Jobban esik most a lelkednek? Jobban fogsz aludni?
Szégyeld el magad. Bármikor te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, majd gondolj erre vissza.
Csak kérdezett. Ezzel senkit nem bantott. Te miért bántod?
Vagy csak Magyarországon él, ahol sajnos tudjuk, hogy milyen helyzetben vannak sokan?
De egy undorító, előítéletes ember vagy te.
Osztani tudod az észt, de fogadjunk nem adnál neki 2-3 ezer forintot gyógyszerre.
#14,15 tökéletesen igazatok van!
Nem értem miert kell bántani. Inkább akkor ne írjon semmit. De az ilyenek szoktak jól pofára esni. Én átérzem a kerdező gondját, mert volt olyan 3 éve, hogy 170 ezer forintot sem kaptam fizetést. Írom ezt úgy, hogy tanultam becsületesen és dolgozom is 3 műszakban. Alberletbe tudok élni és volt olyan mikor fizetés előtt az utolsó 2-3 napban nár csak zsíros kenyeret tudtam enni meg üres főtt tésztát.
Kívülre is terjedt már? Vagy csak a hüvelyben érzed?
Vannak piros pöttyök a külső részeken? Ha nincsenek, akkor szerintem a kúp elég, ha vannak, akkor én krémmel megpróbálnam kihúzni fizetésig.
Esküszöm segítenék, de kb hasonló cipőben járok mint Te. 24 ezer forintom van fizuig. 7-én kapok. De, ha Te később kapsz mint hetedike, akkor kérlek majd írj privátba es hetedikén tudok segíteni Neked♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!