Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám van de nincs...

Hüvelygombám van de nincs pénzem Canesten kombira . Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kérlek ne bombázzatok a beszólogatós válaszokkal , van elég bajom ígyis…..

Elmúlhat magatól a hüvelygomba ?

2024. máj. 20. 17:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Igen , nem a hüvelygomba a legnagyobb bajom jelenleg , viszont nagyon kellemetlen

És igen vannak sajnos olyanok , akiknek nincs gyógyszerre 5ezer forintja …..

2024. máj. 20. 18:08
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

#10 ez csúnya volt! Miért kell ezeket a kommenteket leírnod? Jobban esik most a lelkednek? Jobban fogsz aludni?

Szégyeld el magad. Bármikor te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, majd gondolj erre vissza.

Csak kérdezett. Ezzel senkit nem bantott. Te miért bántod?

2024. máj. 20. 18:09
 13/26 anonim ***** válasza:
14%
Nem bántok én senkit sem, csak pusztán felhívom a figyelmét, hogy lehet ilyen felelőtlen, hogy egy alap gyógyszerre nincs pénze. Ez elgondolkodtatónak kellene lennie a helyében. Lehet elpiàzta, elbulizta, elcigizte...stb. De az is lehet vett magának egy olyan dolgot amit nem is engedhetett volna meg magának.
2024. máj. 20. 18:15
 14/26 Katona Dius ***** válasza:
92%
Vagy olyan szarul fizetik, hogy örül,ha kajára jut, vagy volt a hónapban a sürgős kiadás, ami elvitte a pénze jó részét. Bármi történhetett. Nem kellene ítélkezned, ha nem tudod mi van. Feltett egy kérdést. Ennyi.
2024. máj. 20. 18:17
 15/26 anonim ***** válasza:
86%

Vagy csak Magyarországon él, ahol sajnos tudjuk, hogy milyen helyzetben vannak sokan?

De egy undorító, előítéletes ember vagy te.

Osztani tudod az észt, de fogadjunk nem adnál neki 2-3 ezer forintot gyógyszerre.

2024. máj. 20. 18:18
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

#14,15 tökéletesen igazatok van!

Nem értem miert kell bántani. Inkább akkor ne írjon semmit. De az ilyenek szoktak jól pofára esni. Én átérzem a kerdező gondját, mert volt olyan 3 éve, hogy 170 ezer forintot sem kaptam fizetést. Írom ezt úgy, hogy tanultam becsületesen és dolgozom is 3 műszakban. Alberletbe tudok élni és volt olyan mikor fizetés előtt az utolsó 2-3 napban nár csak zsíros kenyeret tudtam enni meg üres főtt tésztát.

2024. máj. 20. 18:23
 17/26 A kérdező kommentje:
13-as , amiket felsoroltál egyiket se csinálom , elég szegény családból származom , egyedül élek , fizetésem kevés , és teljesen másra ment el a maradék pénzem ,nem cigire és bulikra…. De nemhiszem hogy magyarázattal tartozom neked , van elég bajom az életemben ígyis , de remélem te nem kerülsz ilyen helyzetbe
2024. máj. 20. 18:23
 18/26 A kérdező kommentje:
Hogyha csak hüvelykúpot használok , krém nélkül , az mennyire hatásos?
2024. máj. 20. 18:28
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
Menj el nőgyogyászhoz, kapsz gyógyszert. Lesz párezer de nem annyi mint a kombi es garantaltan elmulik
2024. máj. 20. 18:36
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Kívülre is terjedt már? Vagy csak a hüvelyben érzed?

Vannak piros pöttyök a külső részeken? Ha nincsenek, akkor szerintem a kúp elég, ha vannak, akkor én krémmel megpróbálnam kihúzni fizetésig.

Esküszöm segítenék, de kb hasonló cipőben járok mint Te. 24 ezer forintom van fizuig. 7-én kapok. De, ha Te később kapsz mint hetedike, akkor kérlek majd írj privátba es hetedikén tudok segíteni Neked♥️

2024. máj. 20. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!