Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez gomba lehet ? Canesten jó...

Ez gomba lehet ? Canesten jó erre ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

3nappal ezelőtt kezdődött.

A párommal együttletkor fájdalmat éreztem a huvelyemben. Aztán sárga folyás is jött azóta elviselhetetlenül fáj az egész oda lent. Szúr ,ég ,viszket és egy minimálisan pisiléskor is csíp. Hívtam is az orvosom aki sajnos csak jovoheten tud fogadni. Most akarok elmenni a gyogyszertarba ki mit javasol hogy enyhuljon addig is eza fajdalom?

2023. dec. 19. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem orvos. Jonnek az unnepek, baratod is lehet elkapta, o is menjen ha tud. Candidas albicans valoban van a vaginaban (is), de lehet mas is, amihez erosebb antimykocid, tablett/kup/topikalis gyogyszer.

Unnepekkor minden leall, szoval en nem jatszanek ezzel most. Addig tisztitsad a kornyeken, de lehet be van gyulladva es az is faj, lehet canesten enyhit rajta, de az topikalis kenocs, nem pedig belsoleges.

Marpedig gomba vagy mas (pl bakterium) ezert kene orvos minel elobb.

2023. dec. 19. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Valami hüvely Flóra helyreállítót lehet kapni azzal nem árthatsz
2023. dec. 19. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, ez bakterialis fertozes is lehet.
2023. dec. 19. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Beadine hüvelykúp.
2023. dec. 19. 15:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam ma kórházba nem voltak hajlandóak megvizsgálni. Azt mondták csak is időpontra vizsgálnak meg. 2het múlva kaptam. Vettem canesten 3dbos huvelykupot és a páromat is kezelem kenocsel addig. Remélem nem lesz baj 🥺🥺
2023. dec. 19. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!