Melyik canestent érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Ahogy láttam a canestennek is több fajtája van. Van a canesten kombi(krém+3db hüvelykúp)
És van a canesten kombi uno(krém+1 kúp)
Az egy darabos kúp is ugyan olyan hatást érne el, mint a három darabos?
Melyiket lenne érdemesebb használni?
Köszönöm a segítséget.
2023. aug. 31. 10:02
1/3 anonim válasza:
Az egyes is ugyanolyan jó, abban több a hatóanyag, viszont nagyobb az esély a mellékhatásnak, ha érzékeny vagy rá. Ha van lehetöséged, válszd inkább a 3 naposat, az kíméletesebb a szervezetednek (ha nem vagy allergiás, te amúgy semmi különbséget nem fogsz érezni)
2/3 anonim válasza:
Semelyiket, mert szart sem ér. 3 évig kínlódtam a gombával, egy kamionnyi canestent elhasználtam, de nem ért semmit sem. A Gynoxin 600 mg hüvelykúp pedig azonnal segített és a krém is. itt ajánlotta valaki a gyakorin.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A Gynoxin 600mg egy darab kúpos?
Külön kell venni hozzá krémet, vagy lehet egyben kérni?
2023. aug. 31. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!