Hüvely környéki viszketésnél canestennel érdemes próbálkozni, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Ha nem múlik jövő héten el fogok menni nőgyógyászhoz, csak nem tudom jó ötlet -e canestennel próbálkozni.
Egyebkén nincs folyás csak viszketés és piros a nyálkahártya
2022. dec. 15. 11:51
2/7 anonim válasza:
A canesten a tünetet fedi el, nem gyógyít meg. Menj csak el orvoshoz, maximum addigra magától elmúlik.
3/7 anonim válasza:
Teljesen jó. Mi az, hogy "a tünetet fedi el..."? Gombára való, azt megszünteti. A viszketést pedig gomba okozza.
4/7 anonim válasza:
Általában ha kint gond van, bent is, ezért fedi csak el a tüneteket, mivel a hüvelyből távozó folyás visszafertőzi a külső bőrt.
Megpróbálkozhatsz egy három napos Canestennel és utána gynophilus tablettával 3 napig reggel este, ez nekem rendbe szokott hozni mindent + canesten krém kívülre 2-3 hétig.
5/7 anonim válasza:
A viszketést nem csak gomba okozza.
Nekem belső aranyerem van, fel sem tűnt addig, ameddig nem kezdett el viszketni a hüvelybemenet melletti bőrrész.
6/7 A kérdező kommentje:
Szóval inkább hagyjam a Canestent?
2022. dec. 17. 10:55
7/7 anonim válasza:
Dehogy hagyd. Ártani nem árt, és valószínűleg használni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!