Most akkor méhnyakrák vagy trichomonas?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lassan most már naponta kell ide kérdést kiirnom. :( 28 éves vagyok. Márciusban otthon a nőgyógyászati vizsgálaton közölte a doki hogy trichomonasom van. Kaptam rá kúpot és antibiotikumot. 2 hétre rá csinált egy rákszűrést ami állítólag P1 és nem találtak baktériumot. Sajnos mivel azóta is viszketek,fáj a hüvelyem és fáj a hasam mert a fertőzés fel volt szállva a kismedencére így elmentem itt Hollandiában orvoshoz mert itt lakom. Vérvétel negatív,vizelet negatív, baktériumtenyésztés negatív és erre kitalálták hogy akkor ez valószínűleg méhnyakrák. Erre várnék véleményeket. A szűrésre 3 hét múlva kaptam időpontot.máj. 17. 18:29
1/5 anonim válasza:
küldk fotót a leleteidről. így nem tudok semmit sem írni.
2/5 anonim válasza:
Először is mielőbbi gyógyulást kívánok! Hasonló cipőben jártam két éve. Én egy teljesen rutin nőgyógyászati szűrés után kaptam P3-as leletet ASC-US meghatározással. Ezek után a nőgyógyász trichomonas vaginalis fertőzéssel diagnosztizált, szintén kúp és antibiotikum ment kb két hétig. A gyógyulás után HPV szűrést is végeztek, egy, alacsonykockázatú törzsre pozitív lettem, emiatt felírt Izoprinosine-t. Ekkor már túl voltam egy favipiravirral és antibiotikummal kezelt covid fertőzésen, a trichomonas antibiotikumain, utána mivel kcisinálódott a hüvelyflórám gombaölő kezelésen és ezután kellett volna az izoprinosinet- Erre nemet mondtam és nem szedtem be. Utána három hónapra már p2 volt a leletem rá három hónapra ismét p2 volt, rá egy évre ismét p2. Tehát vélhetően a p3 (méhnyakrákgyanús) állapotot ez a fertőzés idézte elő és nem egy alacsony kockázatú HPV törzs amit az élete során kb. minden nő elkap.Gyanítom nálad is ez a helyzet.
3/5 A kérdező kommentje:
Írok privátban.
jún. 18. 17:22
4/5 anonim válasza:
A bezzeg holland doki honnan vette a méhnyakrákot? Rosszabbak, mint a britek, ahol 3 évente van szűrés, azt hónapokig is vérezhetsz, lesz.ják.
5/5 A kérdező kommentje:
Tünetek alapján gondolt arra.
okt. 15. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!