Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erőteljes barnázás lehet...

Erőteljes barnázás lehet méhnyakrák jele?

Figyelt kérdés

Harmadik napja van kisebb-nagyobb mennyiségű barna folyásom. Ma már kimondottan sok. A tisztasági betéten is, de leginkább a wc papíron. És elég sötét.

Pár éve volt egy rossz rákszűrésem, magas kockázatú hpv-t mutatott ki. Utána az ismétlesen már nem látszott és nagyon bánom, de utána nem mentem kb két évig. Most foglaltam időpontot, de sajnos elwg sokára kaptam.

Fájni nem fáj semmi, a menstruációm rendszertelen, szexuális életem nincs. Az egyetlen változás most, hogy egy hónapja koplalok. Nem tudom annak lehet-e hozzá köze.

máj. 8. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, lehet.
máj. 8. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Lehet, de bármi más is.

Az orvos mond majd biztosat.

máj. 8. 17:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen tudom. De hetek mire eljutok hozzá. És hetek mire egy rákszűrésnek eredménye lesz.

Addig meg itt vagyok a bizonytalanságban. Bár én érzem hogy nagy baj lesz.

máj. 8. 18:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Sajnos mindenhol azt olvasom, hogy a méhnyakráknak ha már tünete van, akkor előrehaladott. Vagyis ezen a ponton már mindegy.

Az irónia az egészben, hogy pont most akartam teljesen megváltoztatni az eddig elpazarolt életem. Szereztem egy jobb szakmát, munkahelyet készültem váltani, végre nyáron el tudtam volna menni egy régóta vágyott nyaralásra, elkezdtem lefogyni. Annyira haragszom magamra, amiért nem mentem el szűrésre.

máj. 8. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De azért ne temesd még magad. Egyáltalán nem biztos, hogy rák.
máj. 8. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
A menstruációdnak mikor kéne megjönnie? Lehet hormonális oka is, a koplalás miatt is.
máj. 8. 20:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Elvileg hétfőn kellene megjönnie, de általában nem rendszeres. Van hogy 3 hétre jön meg, van hogy 42 napra.
máj. 8. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Megkérdezhetem mi lett az eredmény?
máj. 29. 12:04
 9/11 A kérdező kommentje:

Sajnos még semmi. Majd június elején megyek az sztk-ba. Nagyon sokára kaptam időpontot. Akkor ugye majd megcsinálják a rákszűrést és akkor várni kell az eredményre.

De azóta is hol abbamarad, hol barnázok. Most épp megint.

máj. 29. 18:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
okt. 14. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!