Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Molett nőként, hogy éltétek...

Molett nőként, hogy éltétek meg a nőgyógyászati vizsgálatot?

Figyelt kérdés

Most megyek először nőgyógyászhoz és érdekelnének, hogy ti hogyan készültetek fel rá, mi történt ott?

Akár privátban is várom a válaszokat!

Köszönöm!

2024. máj. 8. 02:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

8

Azért a "Nem kéne annyit zabálni és akkor nem agyalnál rajta xd" szerinted tényleg nem bántó??

2024. máj. 8. 12:30
 12/13 anonim ***** válasza:
20%

Annyi tudok csak mondani, hogy bármilyen orvoshoz megjegyezheti, és nem esztétikai, hanem egészségügyi szempontból, akár molettségről, akár soványságról van szó. Nem írtad mondjuk, hogy hány centi, hány kiló vagy, bizonyos túlsúlynál már maga a vizsgálat is nehézkés lehet, ha nem tudsz könnyen felmászni, és elférni.

A kommentek egy jó része azért haszontalan, mert a kérdező most megy nőgyógyászhoz, tehát nem tud hirtelen ledobni sok kilót, ha akarna se, szóval mindenképp molettként fogja a doki vizsgálni. Az egyik kommentet jelentettem is, kimondottan bunkó.

Annyi tudok csak tanácsolni, kérdező, hogy menj oda úgy, mint bárki más, és arra gondolj, hogy nem randin, partnerkeresőként vagy ott, szóval, lényegtelen, hogy esztétikailag ki mit gondol rólad, menni kell, ha szükséges.

2024. máj. 8. 13:13
 13/13 anonim ***** válasza:
21%

11 én a másikat írtam ahol szépen elmagyaráztam hogy a diéta a megoldás még is belém lett kötve:)

Ha valaki dagadt akkor nem azt kell kitalálni hogy hogyan ne szégyellje hanem változtatni kell rajta és örökre megszűnik ez a problémája

2024. máj. 8. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!