Elkaphattam ettől bármilyen nemi betegséget?
Szóval ma voltam a "gyerek orvosnál" ( 17 vagyok) és mikor haza jöttem elfelejtettem kezet mosni. A baj az, hogy nem sokára naaaaaaaaaagyon viszketett belül a hüvelyem és és én megvakartam ( kb. az egész ujjam benne volt) és ekkor jöttem rá "b4szus nem mostam kezet mikor haza jöttem". Ettől lehet bármien bajom vagy csak én vagyok parás?
Kérlek ne ítéljetek el,puszi!
17L
Kedves #6!
Ma több 20 privát üzenetet kaptam piszkos címkékkel vélhetőleg ritkán nőt látó perverz férfiaktól , de egyiknek sem írtam vissza illetve nyitottam meg a mocskos üzenetét!!!
Persze biztos volt olyan aki csak kedves segítő üzenetet akart írni de sajnos az eltűnt a sokk gusztustalan üzenet között.
Vélhetőleg nem velem kommunikáltál ezen a felületen.
A nemi betegségek számos módon terjedhetnek, beleértve a szexuális érintkezést, a fertőzött testnedvekkel való érintkezést, és a szennyezett tárgyakkal való érintkezést. A tünetek a nemi betegségtől függően változhatnak, de lehetnek hüvelyviszketés, váladékozás, fájdalom, és hólyagok vagy kiütések a nemi szervek területén.
Ha aggódsz a nemi betegségek miatt, a legjobb, ha elvégzel egy tesztet. Számos klinikán és egészségügyi intézményben ingyenes vagy alacsony áron elérhető a tesztelés. A tesztek megbízhatóak és segíthetnek felismerni a fertőzést, hogy a megfelelő kezelést megkaphasd.
Ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van a nemi betegségekkel kapcsolatban, kérjük, fordulj orvoshoz vagy más egészségügyi szakemberhez.
Fontos megjegyezni, hogy a hüvelyviszketésnek számos más oka is lehet, amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak nemi betegséghez. Ha a viszketés súlyos vagy nem múlik el, fontos, hogy orvoshoz fordulj a diagnózis és a kezelés érdekében.
Remélem, hogy ez az információ hasznos volt. Ne feledd, hogy a nemi egészséged megőrzése érdekében fontos, hogy proaktív legyél és gondoskodj magadról.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!