Mik a legidegesítőbb dolgok a menstruációkor?
Figyelt kérdés
Számomra az, hogy nem tudok nyugodtan aludni azokon a napokon.ápr. 26. 13:33
1/7 anonim válasza:
Én tök jókat alszok menstruáció során is. Te miért nem? 🥺
Nekem csak az első napján lévő görcsölés és rosszullét idegesítő. De utána olyan mintha meg sem lenne.
27N
2/7 A kérdező kommentje:
Azon izgulok, hogy nem áztam-e át az éjszaka folyamán.
ápr. 26. 18:26
3/7 anonim válasza:
Én thisisredy mensibugyit használok és támpont. Így kizárt az esti átázás.
4/7 anonim válasza:
Én éjszakára tamponozok, mert különben 10/10 átázok plusz nem szeretem, amikor még a seggem is véres, vagy reggel elönt a vér.
Annyi, hogy nyolcóránként cserélem, mint normális esetben.
Amit utálok az a betét, de első két nap muszáj, mert görcsölök és olyankor nem jóérzés a tampont feltenni.
És a betéttel járó minden macera, nyáron a belepállás és hogy tocsogok a vérben kétóra után.
5/7 anonim válasza:
én mindig betétet használok és nincs vele bajom. számomra nem teher a menstruáció.
6/7 anonim válasza:
Utolso vagyok engem meg a hasfajas is kinoz minden ciklusba (gyogyszert nem szedek) de en valahogy szeretem amikor megvan.
7/7 anonim válasza:
Nálam jelenleg az, hogy olyan fogamzásgátlót szedek, ami kicsit megzavarja a ciklust és nem pont 28 napra jön. Illetve nem gyakran, de néha van PMS-em hasgörcsökkel együtt, nem kellemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!