Ez normális? (menstruáció)
Figyelt kérdés
3-4 éve menstruálok,de eddig nem tapasztaltam,hogy ilyen nagy darabok jönnek ki belőlem a vérrel együtt:S Tudom undorítóan hangzik....de szinte folyamatosan ilyen darabok jönnek ki :S Ez is hozzátartozik a menstruációhoz?2010. okt. 27. 17:25
1/5 anonim válasza:
Igen, azok a leváló méhnyálkahártya darabjai.
2/5 A kérdező kommentje:
De eddig nem ilyen nagy darabokba vált le mint ahogy most :S
2010. okt. 27. 17:29
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ebben a hónapban kicsivel vastagabb volt a méhnyálkahártyád és most nagyobb darabokban válik le. Nekem sincs két egyforma hónapom, volt, hogy diónyi darabok is jöttek, máskor alig egy pár maszatka van a vérben. Nincs ezzel semmi baj, nyugodj meg.
4/5 anonim válasza:
Igen.Normális.
Nyálkahártya darabok,meg az alvadt vér. :) Nyugi,ez nem probléma.Minden nőnél így van.;)
5/5 anonim válasza:
Nekem is van... szerintem nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!