Mit csináljak, hogy hamarabb elmúljon a menstruációm? Nagyon fontos!
Nyugi, a szombat már a 4. napod lesz és ha 5 napos szokott lenni, akkor garantáltan nagyon kevés lesz, nem fog zavarni.
A nászéjszakátokra van 3 lehetőség:
1.) nem szokott zavarni, ha megvan, ugyanúgy egymásnak estek (amúgy nem igazán egészséges a nyitott méhszáj miatt)
2.) zavar, tehát vártok még 1 napot, amyg elmúlik és legalább pihenten "nászéjszakáztok"
3.) olyan fáradtak lesztek az esküvő után, hogy amúgy sem lenne erőtök a szexhez. Ezzel kapcsban nemrégiben valaki kiírt egy kérdést és bizony elég meglepő volt az eredmény: a legtöbben a nászéjszakán csak csendben elaludtak egymás mellett :=) Szóval ne aggódj, inkább készülj a nagy napra!
Sok boldogságot!
Egyébként minden nap legalább 4 ilyen kérdést írnak ide azok, akiknek fogalmuk sincs a biológiáról és hogy a menstruáció természetes folyamat, aminek meg kell lennie.
Máskor inkább írd be keresőbe ezt a kérdést.
Köszönöm szépen!
Kedves utolsó válaszoló,az első dolgom az volt,hogy beírtam a keresőbe,de nem találtam rá választ,ezért írtam ki a kérdést.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!