Női társaimhoz szólok akik PCOS-ben szenvednek hogy sikerült fogyni ? Szedek merckformint és D vitamint este nem eszek csak nappal vagy 3szor napi 1liter vizet tudok inni sajna de dolgozom rajta hogy többet igyak. de sehogy sem fogyok 2baba se jön
Amugy a mai arak mellett sajnos semmilyen taplalkozas nem olcso, az egeszsegtelen sem.
Annak olcsobb, aki meg tud termeszteni a kertjeben sokmindent.
Na, jól van, szerintem mi nagy vonalakbam egyetértünk. Beszélhetünk arról, hogy ez így vagy úgy, de te is látod, hogy az egészséges étkezés drága. Ezt cáfolták a kezdeti kommentek.
Mindenesetre.
Az aldi honlapján 440re van kiírva a teljes kiőrlésű liszt.
Ez nem tönköly, és nem bio.
A bio azért jobb, mint a sima, mert nincsenek benne vegyszerek. Hogy a vegyszerek jók-e nekünk, hát hm. Szerintem sokat elmond, hogy évről évre egy csomó vegyszert tiltólistára tesz az EU. Az, amire idén azt mondja, hogy veszélyes és rákkeltő, azt tavaly használhatták a nem bio lisztedben.
A fehérje. Kell kb 100 g fehérje nekem. Ez kenyérből kb 2.5 kg kenyeret jelentene. (én is sütöm a kenyeremet)
Nem hiszem, hogy egy fogyókúrázós diétába beleférne napi 2.5 kg kenyér.
A cukrot elhagyni szép elhatározás, és tényleg érdemes csökkenteni, de személy szerint nem gondolom, hogy soha ne férhetne bele mondjuk egy kis meggyes rétes (vagy diós tészta vagy bármi hasonló). Abba pedig kell cukor vagy cukor pótló más, mint méz vagy nyírfacukor stb. Egyik se olcsó alternatíva.
És akkor nem beszéltünk magokról, olívaolajról, stb, amik szintén egyszerűen kellenek, és egyáltalán nem olcsóak.
Ha biot eszel, az extrem draga lesz.
Meg aztan en kicsit szkeptikus vagyok, tenyleg nincs-e benne vegyszer. Szkepticizmus nelkul az lenne az idealis valoszinuleg, de az tuti csak egy reteg szamara elerheto az ara miatt.
Az Aldi honlapjat nem neztem, a blokkot igen, es 370 valamennyi volt a tk liszt.
Nem mondtam, h barki is kenyerbol fedezze a feherjeszuksegletet :)
Huvelyesek, ebbol van nem extrem draga, pl csicseriborso, lencse szaritott formaban, es magok, amik dragak, igen. De vannak akciok. Van piac.
En nem mondtam, h neha nem fer bele egy suti az egeszseges taplalkozasba. Kerdes mi az a neha. Kinek mi, ugye. De anyagi reszerol beszelunk, kethetente egy dios tesztara valo cukor nem olyan orult osszeg. Es nem terrortamadas az egeszseg ellen (nem kell helyettesito)
Magok dragak, ja mar volt.
Olajat, zsirt, kokuszzsirt nem hasznalok, igy szamomra ez se koltseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!