Szerintetek megoldható az alábbi módon a probléma?
Az a problémám, hogy mikor megvan a menzesz akkor mindig látom pisilésnél, hogy van a betéten vér. Cserélni nem akarok minden pisilésnél, mivel gyakran pisilek és nincs tele, viszont zavaró, hogy tudom, hogy már van rajta.
Szerintetek WC-papírral le lehet törölni valamennyire a vért a betétről, hogy kényelmesebb legyen felhúzni, ne legyen nedves érzés? Illetve tovább bírja a betét is, ha letörlöm róla a vér egy részét? Titeket nem szokott zavarni? Próbáltátok már letisztítani a betétet? Megoldható?
Super nagyságú tampont használok. Olyan, mintha megsem lenne.
Nem értem miért használnak a nők betétet. Komolyan jó abban ülni?
A tampon fényévekkel jobb. Annyi hogy 6 óránként kötelező cserélni, mert fertőzés lehet, ha elkezd bomlani a vér
Utolsó, a tampon oldalán megtapad a nagyobb méhnyálkahártya darab is. Cserénél szoktam látni.
Kérdező, nyugodtan letörölheted a betétről a vért, ha zavar. Én sem szoktam emiatt minden pisiléskor cserélni. Mondjuk én többnyire tampont használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!