Fogamzásgátló abbahagyása után mikor jelentkeznek a pattanások?
Figyelt kérdés
Én 1 hónapja hagytam abba, nem lettek gyulladt pattanásaim. Lehet, hogy megúszom?2024. márc. 24. 16:21
11/12 anonim válasza:
Ó értem, ha előtte is pattanásos voltál, erre ezt tanácsolja a hormonmentes.hu alapítója, Janka:
Ha azért kezdted el szedni a fogamzásgátlót, mert pattanásos voltál, akkor a gyógyszer abbahagyása előtt 1 hónappal kezd el kezelni az arcbőröd, kérd kozmetikus segítségét.
Szóval ha most újra elkezded szedni, akkor már előtte kezdj el kozmetikushoz járni. Illetve szerintem ősszel hagyd újra abba, akkor nyárig helyrejön fél év alatt.
12/12 A kérdező kommentje:
#11 Ó, igen, én is úgy tervezem. Köszi a tanácsot! Télen a smink majd valamennyire fedi, és nem is olvad le a fejemről. :D
2024. ápr. 2. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!