Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után mikor jelentkeznek a pattanások?

Figyelt kérdés
Én 1 hónapja hagytam abba, nem lettek gyulladt pattanásaim. Lehet, hogy megúszom?
2024. márc. 24. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Miért jelentkeznének? Ilyen hülyeséget honnan szedsz????
2024. márc. 24. 16:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Szinte minden ismerősöm, aki szedte, pattanásos lett. Volt akinek nagyon csúnyán. Tök hiú vagyok, és félek, hogy én is így járok, mert felborul a hormonháztartásom.
2024. márc. 24. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem kb 2-3 hónap után jelentkezett, bár én több, mint 4 évig szedtem.
2024. márc. 24. 17:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Én 3 évig szedtem. Ha nekem jelentkezik, újra elkezdem, de jó lenne, ha nem jönne. 😅
2024. márc. 24. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:

10 évig szedtem, nem lettem az abbahagyásakor szerencsére pattanásos. Kolléganőm ugyanez, évekig szedte, semmi pattanás.

Nem mindenki lesz pattanásos, ne aggódj 😊

(Off: Vitaminokat viszont szedj, amint abbahagytad, pattanástól függetlenül, fel kell tölteni az ásványi raktárokat. Illetve ha fél év után nem érzed igazinak a ciklusod, érdemes pár vérvételt csináltatni, hormonok, pajzsmirigy, vitamin szintek. Saját tapasztalatból mondom, nekem d vitamin és b12 hiány lett.)

2024. márc. 24. 17:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Vitaminokat alatta is szedtem, most is szedek, de köszönöm szépen a tanácsot.
2024. márc. 25. 04:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem rögtön ahogy abbahagytam a bogyót, peteérés környékére már szörnyű volt. Ez volt 5 hónapja még mindig nem múlik. Elméletileg kell idő a szervezetnek amíg helyreáll, köszi 🥲 sztem ha nem jött ki eddig akkor nem is fog. Én sajnos megnyertem.
2024. ápr. 2. 12:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is kijött. Tele a fejem. Kinyomhtatalan, fáj. Én ezt nagyon nehezen bírom, lehet újra elkezdem, ha megjön megint. Nyáron a nagy melegben nem tudok sminket hordani, de a külsőmre nagyon kényes vagyok. :(
2024. ápr. 2. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne add fel! 1-2 hónap, és elmúlnak a pattanások, nyárra rendben leszel! Addig menj el kozmetikushoz, ő tud enyhíteni a dolgon. De kérlek ne add fel, ne kezd újra szedni, akkor szinte sosem mered majd abbahagyni!
2024. ápr. 2. 16:17
 10/12 A kérdező kommentje:
#8 Tudom, de én előtte is pattis voltam. Nem hiszem, hogy elmúlnának olyan hamar. :(. Hatalmas, duzzadt, fájdalmas csomók, tele lett velük az állam és az arccsontom. Ha 15 nincs, egy se. Ki se lehet nyomni, csak folyadék jön belőlük.
2024. ápr. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!