Meddig kell kenni a canestent és egy nap hányszor? Kisajkakra kell kenni? Gondolom a hüvelybemenetnél nem kell kenni. Borzasztóan viszket, holnap veszek egy krémet mert már meg őrülök ettől…. A WC papír minimálisan még vérfoltos is volt. Ez mitől?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok még azt hozzá teszem.
Nem volt annyira véres azért ne úgy képzeljétek el hanem picit piros és gondolom az nyilván vér volt
márc. 24. 01:11
11/18 anonim válasza:
#8 A felelotlenseg az ha ilyen hulyesegeket allitasz.
12/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, amennyire lehurrogják itt az embert, én inkább privit szeretnék kérni es igyekszem segíteni.
13/18 anonim válasza:
vallald fel amit irni akarsz, ez egy anonim app. Kutya nem fogja tudni ki irja
14/18 A kérdező kommentje:
#13 Ismerem már ezt a valakit, ő mindig a bugyikról meg a szagokról erdeklodik szegény…
márc. 24. 16:37
15/18 anonim válasza:
hat szinte sejtettem hogy valami fetises kocsog lesz. " inkabb irok privit mert mert " 😂 ez az alszent duma. Na mindegy kerdezo, neked jobbulast a tovbbiakban!
16/18 A kérdező kommentje:
Koszonooom😌☺️
márc. 24. 19:43
18/18 anonim válasza:
Kérdező, de amúgy bűzös is, vagy csak viszket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!