Pisilésnél miért nézitek meg a WC-papírt?
Sokszor látok itt ilyen posztokat, hogy "rózsaszín folyás a WC-papíron", "barna folyást vettem észre pisilésnél a WC-papíron".
Engem elgondolkodtat, hogy vajon mi visz rá, hogy nézegessétek a WC-papírt miután megtöröltétek magatokat?
Nálam ez egyszerű, csak megtörlöm magam és azzal a mozdulattal be is ejtem a WC-be. Nem nézegetem.
Innen a kérdés: tényleg fontos ellenőrizni a Wc-papírt pisilésnél? Vagy mi az oka?
Én meg azon gondolkodtam el, ezt a kérdést olvasva, hogy mi a f*szt keresek én itt. Egy.
Kettő. Miért olyan fontos neked ez? A facebook és társai megint bekavartak egy embernek. És még sokaknak. Gondolom azt is kiírják az ilyen "okosok", hogy esik az eső, szarnom kell, meg hasonlók. Ha te ezen kibuksz, akkor ugyanolyan vagy, mint ők. Egy értelmetlen entitás.
Én azért nézem meg, hogy lássam, megjött-e a havibajom.
3, pisilés után nekem nem szokott szaros lenni a papír. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!