2 éve menstruálok, ilyen mértékű rendszertelenség normális?
"és heteken át félnem kell az átázástól (tisztaságit nem szívesen hordok ilyen sok ideig)."
Miért nem? A nők javarésze napi szinten használ tisztasági betétet. Az dirket arra van, hogy naponta használd. Egyébként meg csináld azt, hogy csak akkor hordod, ha iskolában vagy valahol nem odahaza vagy. Ha nem használod és otthon ázol át mikor megjön, azzal mi a gond? Max. átöltözöl és kimosod a bugyidat.
Egyébként normális a rendszertelenség. Könyörgöm, 16 éves vagy.
#1-es vagyok
Mi volt a kommentemben a "türelmetlenség"? Érdekelne...
Egyébként meg ha nem volna egészségtelen akkor senki nem hordana folyamatosan tisztaságit. Akinek pl. sok folyása van természetes okokból ők minden nap hordják.
Én csak annyit javasoltam a kérdezőnek, hogy a rendszertelen, és tünettelen menzesze miatt akkor ne hordjon amikor odahaza van és nem megy sehova - ugyanis otthon nem probléma, ha váratlanul elkezd folyni és esetleg bugyit kell cserélni. Mert a kérdező ettől aggódik, hogy mi lesz ha olyan helyen jön meg hogy átázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!