Lehetek terhes?
Sajnos nagyon lerészegedtem és volt egy egyéjszakás kalandom… Nem védekeztünk (légyszi ne ítélkezzetek, nagyon hülye voltam).
Február 23.-án történt. Rá pár napra megjött (február 26), szokásosan lezajlott, nem volt se több se kevesebb. A mai nap menstruáció görcs szerűen neki álltam görcsölni, órák óta tart. Tompább, de nagyon egyforma. Szerintetek vegyek egy tesztet? 🥹
Ha az aktus után 3 nappal megjött a menstruációd (nem írtad, de gondolom normálisan, időre), valóban a szokott módon, akkor szinte kizárt, hogy terhes legyél, hiszen a ciklusod szerint már fasorban sem volt az ovulációd. SZINTE. Szóval kell majd teszt. De ha olyan későn volt ovulációd (febr. 23. körül), akkor még nem biztos hogy bármi mutat a teszt, ha biztosra akarsz menni várd meg az elmaradó következő menstruációt.
De én nem csak a terhesség miatt aggódnék, simán elkaphattál valami nemi betegséget vagy fertőzést és azért görcsölsz. Az nem jutott eszedbe, hogy ilyen szempontból teszteltesd magad? Nem vagyok képben mi most a protokol, melyik STD-t mennyi idő után lehet tesztelni, azt tudom, hogy a HIV-nél van valami időablak, ami előtt nem érdemes, a többinél nem tudom van-e ilyen. Nőgyógyász vagy háziorvos vagy bőr- és nemibeteg gondozó, nem vagyok (szerencésre) képben mi most a protokol, hova ajánlott menni. Én a nőgyógyásznál kezdenék, hüvelykenetből is tudnak nézni néhány fertőzést (terhes vagyok, van amit ilyenkor kötelezően tesztelnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!