Késik a menstruációm és olyan érzésem van mintha megakarna jönni?
Figyelt kérdés
15 nappal ezelőtt voltunk együtt utoljára és utoljára pénteken csináltam tesztet ami negatív volt de még mindig nem jött meg a menstruációm. Ha ma veszek egy 10-es tesztet annak már biztosan mutatnia kell ha baba van ugye?
Jövő héten műtenek és muszáj vagyok tudni mert hasi műtétem lesz…:/
márc. 4. 17:26
1/24 A kérdező kommentje:
A hátam is fáj. Ilyen furcsán be-be szurogat. Egésznap ilyen alhasi húzó fájdalmam van. Ami furcsa az az,hogy már 1,5 hete megkellett volna jönnie papíron. Lehet,hogy csúszik a ciklusom?
Ma veszek megint tesztet mindenképpen mert nem hagy nyugodni a dolog….
márc. 4. 17:27
2/24 anonim válasza:
Jelezhet is babát, meg nem is. Nekem is vannak ilyen húzó jellegű dolgok, de ez már a sokadik hét nekem a terhességben. 5 nappal azután teszteltem, hogy meg kellett volna jönnie. Ha csináltál tesztet, jelentkezz.
3/24 A kérdező kommentje:
Gyorsan csináltam is.
Nekem ez elég negatívnak tűnik.
Akkor ezt vehetem annak,hogy nem vagyok terhes,nem?
10-es teszt
márc. 4. 17:41
5/24 A kérdező kommentje:
Úristen most látok egy második csíkot is….
Mindjárt rosszul leszek.
márc. 4. 17:48
8/24 A kérdező kommentje:
Eloben szinesnek tunik
márc. 4. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!