Menstruációs kehely szüzen?
2-es, ne hidd, ez a gyökér hónapok óta ilyeneket ír, de még mindig nem dobták ki :(
Kelyhet nem ajánlom, inkább a mini tampon, azt pont arra találták ki.
Mehet persze, csak időt fog igényelni a használata. Türelem és kitartás kell hozzá.
Trollokkal, perverzekkel pedig ne foglalkozzatok.
Mondjuk mert borzalmasan kényelmetlen és nem elég biztos….
Már akinek. Én pl. szeretem a betétet.
7-es, én meg utálom, amiért a véremben ücsörgök, főleg a 39 fokban nyaranta. Aki szerint ez egészséges - hát oké.
Ezerszer inkább tampon.
Lehet használni, persze. Vannak kifejezetten kis méretű, tiniknek való méretű kehely is.
1. Az rosszabb, mint a kehely
2.hááttttt....inkabb a kelyhet kéne ajánlani, az legalább nem szárít, nem rohad benne a váladék, stb.
3.3 pontosan. Elsőre nem mindig sikerül, de ha belejön az ember, akkor nagyon jó társ tud lenni a kehely.
4. Mondja ezt az, aki soha nem próbálta ki egyiket sem. A világ egyik legjobb találmánya az intimkehely. Kényelmes, pénztárcabarát, környezetbarát, nincsen benne mindenféle káros anyag sem.
5. Hát pont, hogy nem egészséges. Tele van mindenféle kemikáliával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!