Szerintetek is egészségesebb a betét, mint a tampon/kehely?
Ahhoz nem értek, hogy egészségesebb-e. De a nőgyógyászok eddig mind azt mondták, hogy a tampon nem egészséges. Ettől függetlenül használtam, amíg gyógyszert szedtem, mert kevés volt a vérzés és teljesen kiszámítható.
Gyógyszer nélkül már nem mindig pont ugyanolyan, így nekem már nem kényelmes és nem biztonságos a betét.
Nyilván kisebb a fertőzésveszély, ha nem kell magadba nyúlni egy nyilvános wc-ben. Hiába mosol kezet, utána valahogy be kell jutni a fülkébe, be kell csukni az ajtót, szóval össze kell fogdosni pár dolgot. Meg a betétet azért nem felejti bent az ember hosszabb időre.
A legegészségesebb. Nem tárolódik benned a vér,nem bomlik.
Én nem is használok mást,csak betétet.
Minden más arról szól,hogy tárold a vért magadban vagy nagyon közel magadhoz.
A menszibugyit se cseréled óránként. A tampont főleg. A kelyhet sem ürítik túl gyakran. Szerintem ez egészségtelen. De ez az én véleményem.
Szerintem meg amíg nem szutykos kézzel nyúlkálsz oda, édes mindegy, mit használsz, nem lesz bajod.
Ha meg koszos kézzel betétezel akkor is összeszedhetsz valamit, nem attól függ.
Én annak a híve vagyok, hogy ki kell jönnie, ezért had jöjjön ki a saját ütemében!
Vannak alkalmak, amikor beteszek egy tampont. A kehelytől a hideg is kiráz, de természetesen nem ítélem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!