Késik a mensim,vajon terhes vagyok?
Mielőtt jönne hogy menjé' orvoshoz meg a csináljá mán' tesztet válaszok előre leszögezném hogy nem szeretném bele élni magam csak gondoltam megérdeklődöm hogy tudjam mire számítsak és hogy volt e már valaki így,meg a teszt nem biztos hogy még kimutatná!
Szóval aktív szexuális életet élek és nem védekezünk.3-4 hete folyamatosan pisilnem kell azaz a uccsó mensi óta. Viszont mivel volt olyan hogy szex közben fájt arra gondoltam hogy felfáztam és azért. 2-3 napja késik a mensim és görcsölök meg fáj a derekam is de semmi. Lehet ténlyeg felfáztam és azért nem jön meg? Volt már valaki ilyen helyzetbe?
100% hogy valaki ebbe is bele fog kötni! :D
Köszi ha értelmes választ adsz!
"terhes vagyok? ... aktív szexuális életet élek és nem védekezünk"
Akkor lehet. Mást mit mondhatnánk?...
Szerintem a kérdező nem az ilyen féléket célozta meg a posztal, mint Te.
Szóval ne válaszolj!
Kössz! Helló!
Kedves 14-es!
Mivel oda írtam hogy felfáztam és szex közben fájt is azért gondoltam hogy nem mensizek! :)
Egyértelmű hogy tudom ha nem védekezünk abból baba lesz.
Istenem,nagy az Isten állatkertje csak kicsi a keritéssss🥱
"tudom ha nem védekezünk abból baba lesz."
Hát nem, ennyire azért nem egyszerű... Csak esélyt adtok rá.
Kérdező
Ne foglalkozz ilyennel. Mindig lesznek olyan emberek, akiknek ez okoz boldogságot.
Nekem fentebb az egyik delikvens jelentette a vàlaszomat😂
(Szerintem most is ő elégedetlenkedik) meg lepontozta, mert melléd álltam😅
Nekik ez a boldogság.
Csak nem értem miért érzi fontosnak, hogy bele kössön a másikba😃
nem hinnem, hogy te mindig csak csupa olyasmit teszel, amit fontosnak tartasz...
lehet, hogy nem fontosnak, hanem csak mondjuk szorakoztatonak tartja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!