Késik a mensim,vajon terhes vagyok?
Mielőtt jönne hogy menjé' orvoshoz meg a csináljá mán' tesztet válaszok előre leszögezném hogy nem szeretném bele élni magam csak gondoltam megérdeklődöm hogy tudjam mire számítsak és hogy volt e már valaki így,meg a teszt nem biztos hogy még kimutatná!
Szóval aktív szexuális életet élek és nem védekezünk.3-4 hete folyamatosan pisilnem kell azaz a uccsó mensi óta. Viszont mivel volt olyan hogy szex közben fájt arra gondoltam hogy felfáztam és azért. 2-3 napja késik a mensim és görcsölök meg fáj a derekam is de semmi. Lehet ténlyeg felfáztam és azért nem jön meg? Volt már valaki ilyen helyzetbe?
100% hogy valaki ebbe is bele fog kötni! :D
Köszi ha értelmes választ adsz!
Köszönöm szépen! <3
Majd kiderül. Szeretnénk babát de csak ha elkészül a lakás és utánna ami kb június. De nem baj ha előbb jön,ahogy ő érzi! :)
Szia Kérdező!
Tesztet esetleg néztél màr?
A mellem nekem minden mensinél szokott viszketni. Rettenetesen rossz, főleg a munkahelyen😃
Ha kiderül, hogy baba megírnád ide?
Ha nem szeretnéd, akkor pedig most gratulàlnék és jó egészséget!!🙂
Szia!
Tesztet nem csináltam még. Ha a héten nem jön meg akkor jövő héten tesztelek!
Nekem a melleim nem szoktak viszketni mensi alatt azért furcsa!
Köszönöm szépen!!!<333
Értem. Igen az ember, ha figyel.a testére apró jeleket is észre vesz🙂
Kívánom, hogy sikerüljön!♥️
Köszönöm aranyos vagy!!!❤️❤️🙏
Nem baj ha most nem jön össze,annyira nem keserít el,van még ideje!❤️🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!