Nőgyógyásznál most akkor hogy van pontosan ez a derék
alatt mindent? Pl. Zoknit is?
Figyelt kérdés
Nem voltam még, de filmeken, meg ilyen felvilágosító fotókon mindig mezítláb vannak a csajok azon a lábtartós széken. Most akkor szó szerint mindent derék alatt? Vagy ha fönnhagyom, szólnak érte? vagy pl. térdfix maradhat?
2010. okt. 25. 02:39
1/8 anonim válasza:
Térdfix maradhat:)A lényeg hogy a nemi szerved körül ne legyen semmi,tehát tangát le:)
2010. okt. 25. 03:22
2/8 anonim válasza:
Maradhat a zokni, sőt, ha nem sáros, akkor a cipő is. Nálunk pl. adnak a cipőhöz műa. lábzsákot.
Nadrág, bugyi le, ha szoknyában mész, akkor csak a harisnya és bugyi le, a szoknya maradhat, a vizsgálóasztalon felhúzod a derekad köré.
2010. okt. 25. 04:48
3/8 anonim válasza:
én szoknyában megyek, mindig, nem veszem, le csak a bugyim és húzok egy tiszta zoknit, még nem volt a dokinak kifogása ;)
2010. okt. 25. 05:10
4/8 anonim válasza:
A legkényelmesebb a szoknya, vagy hosszú póló. Igy addig sem érzed magad kellemetlenül, amig elsétálsz a vizsgáló székig. A zoknid is maradhat.
2010. okt. 25. 07:44
5/8 anonim válasza:
Gondold már végig, hogy mit vizsgál a nőgyógyász.... és ebben szerepe van-e a zokninak mielőtt ilyeneket kérdezel...
2010. okt. 25. 13:07
6/8 anonim válasza:
Egy méregdrága privátrendelőben biztos van padlófűtés, meg steril a padló, ott mezítlábaskodhatsz kedvedre.
2010. okt. 27. 23:43
7/8 anonim válasza:
Szűk farmerral általában lecsusszan a zokni is, és akkor már nem veszem vissza, csak kifelé.
2010. okt. 29. 15:02
8/8 anonim válasza:
A magánrendelőben, ahova járok, mikor először mentem, ahogy odaérek a vizsgálószékhez, látom, hogy a zsámolyszerű izén egy pár rózsaszín lábnyom-ábra van, mint a hármas villamoson, csak csupasz talpakat ábrázol. Nem fogtam föl hirtelen, hogy feltehetően azt jelenti, cipőben vagy papucsban ide már ne lépj föl (=ne vidd föl a padlókoszt), hanem úgy értelmeztem, hogy gyorsan le kell kapnom a zoknimat :) Ott szorongattam őket a kezemben egész vizsgálat alatt.
Az is lehet, simán csak azt jelenti, itt kell föllépni, avagy szimpla dekor, hogy a betegnek jobb kedve legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!