Mi lehet ez? Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Jópár napja nagyon viszket a hüvelyem, nagyajak részénél és a csiklónál is. És a bőrnél is viszket a fenék és a hüvely között… tanácstalan vagyok nem tudom hogy ez hüvelygyulladás vagy gomba vagy fertőzés? Nem merem anyukámnak elmondani mert szégyellem tudom hogy nőgyógyászhoz kellene menjek de így nem tudom meg oldani. Valaki járt már így?
Ja még annyi hogy a folyásomon nem vettem észre különösebbet mert az mindig is volt. Vagy átlátszó vagy néha kicsit sárgás
#8 Tényleg ennyire hülyének nézel?
3x nem is lehet kenni ez az egyik hanem napi 1x minden este. A másik az hogy meg tudom tán különböztetni a lábgombás és a hüvelygombás dobozt…
Lapozz próbálkozz másnál viccelődni mert ez nem jött be
Kerdezo!
Az utolso valaszado segíteni akart neked, csakhat ezek szerint nem megy az értelmező olvasas. Segitek:
1. A Canesten krém dobozán egy labujj van. Ezt a krémet kell keresned. A krém egy gombafajra van kifejlesztve, ami láb- ÉS hüvelygombaként is elofrodul.
2. Naponta 2-3 alkalommal kell használni. A hüvelykup a napi egyszeri és nem kell hogy este legyen, csak az a logikus megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!