Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sérült hüvely? Milyen huvelyku...

Sérült hüvely? Milyen huvelykup hozná rendben?

Figyelt kérdés

2evig huvelygulladasom volt ami mostmar megszunt viszont a huvelyem nagyon sérült és egyuttlet után mindig fáj és vérzik picit. Ez már nagyon régóta így van és nem foglalkoznak vele az orvosok.

Mit lehet ezzel kezdeni? Egyáltalán megfog valaha gyogyulni? Mit kellene tenni? Volt hogy egy hónapig sem voltunk egyutt a párommal hogy hátha jobb lesz.. de csak rosszabb

2024. febr. 20. 08:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Betadinos huvelykup :) na en azt azert megprobalnam a helyedbe :)
2024. febr. 22. 22:17
 12/24 A kérdező kommentje:

Gondoltam enis a betadinra , de félek hogy ha tényleg van egy kis mehszajsebem akkor azt kimarhatja.

Eddig 4orvos nézett és egyik sem mondta hogy mehszajsebem van .

De akkor mégis mitől fáj ennyire az együttlét? És mitől vérzek utána?

2024. febr. 23. 06:28
 13/24 anonim ***** válasza:

Lehet a gyulladástól még mindig. Szerintem először azokat próbáld meg, amiket most ajánlott az orvos, aztán hagyj egy kis időt a hüvelyednek hogy regenerálódjon. Max ha akkor se jó még mindig, akkor b verziónak ott a Betadine.

Am. ha kolposzkóppal vizsgáltak, akkor biztos látták volna, ha lenne méhszájsebed.

2024. febr. 23. 06:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem vizsgáltak koloszkóppal😳☹️
2024. febr. 23. 08:07
 15/24 anonim ***** válasza:

En vagyok aki betadint ajanlotta..

Nekem megnezte koloszkoppal es kenetet is vett . Ismeretlen eredetu gyulladasom van amire ezt a kupot kaptam :)

2024. febr. 23. 22:21
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
Utolso vagyok . A jod nem fog kimarni egy sebet..
2024. febr. 23. 22:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát elhasznaltam a gynoxint és most a gynoflor 3. huvelytablettanal járok de semmi javulás.. szerintem itt nem huvelygomba lesz..
2024. márc. 12. 17:24
 18/24 anonim ***** válasza:
A lomexint és flucohexalt is elhasználtad?
2024. márc. 12. 18:34
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen
2024. márc. 12. 20:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Utoljára mikor voltál, azt mondta az orvos, hogy gombád van? És arra írta fel ezeket?
2024. márc. 12. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!