Mi a teendő ilyenkor? Viszket a nemiszervem, tudtam hogy valami nincs rendben így megnéztem kamerán hátha látok valamit. Hát be van pirosodva ott egy kis részen mintha be lenne gyulladva. Sose voltam még így. Mitcsinaljak?? És mitől van ez???
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 00:58
2/6 A kérdező kommentje:
Hüvelybemenet körül meg a nagyajkaknál.
Nem elek szexuális életet azt hozza teszem
2023. dec. 31. 01:09
3/6 anonim válasza:
Nem voltál beteg/fokozottan stresszes mostanában?
Soha nem éltél még nemi életet?
Jársz gyógyfürdőbe, konditerembe stb.?
Nőgyógyásznál mikor voltál utoljára?
4/6 A kérdező kommentje:
Stresszes voltam igen.
Még soha.
Nem járok.
Ott sem voltam még eddig, nem éreztem szükségesnek.
2023. dec. 31. 01:23
6/6 anonim válasza:
Gombás vagy bakteriális fertőzés általában, gyakori nőknél sajnos, lehet stressz, legyengül immunrendszer, betegség miatt (azok a kórokozók mindig ott vannak, csak ilyen állapotban meg is betegítenek) és/vagy túl közel van a végbélnyílás a hüvelyhez, sajnos könnyen átkotor onnan is valamit az ember lánya ha nem vigyáz. Patikában vénynélküli gomba/bakteriális fertőzésre jó kenőcsöt/kúpot/tablettát kérj, de gyakran sajnos ez nem elég, visszatér és akkor nőgyógyászhoz kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!