Milyen az első nőgyógyászati vizsgálat?
A "kacsa" egy kacsacsőrre emlékeztető orvosi eszköz. Máemint olyan az alakja. De ugyan úgy kacsának hivják a korházi fekvő osztályokon a cuccot js amibe a fekvő beteg pisilni tud, ha nem kelhet ki az ágyból.
Szóval ez esetben maradjunk inkább a hüvelytükör megfogalmazásnál.
"Ezt is mondhatom a dokinak, nem fog hülyének nézni"
Nem! Nem fog, ez egy fontos információ! Ha ezt elmondod, akkor csinál ultrahangot is (mármint kivülről), meg amit még kell, hogy rájöjjön mi a panasz eredete. Anyádat pedig csak akkor vidd be, ha több hasznod van belőle mint amennyi hátrányod
De én nem javaslom a hormonális fogamzásgátlást. Csomó negatív hatása van/lehet. Ritkán trombózis is előfodulhat. Gyakori: libidó csökkenés, hüvelyszázazság (emiatt hüvelyi fertőzések kockázata nő), elhízás
Amúgy nem fáj a kacsa, tényleg, csak kva kellemetlen, mert "hideg" :D Amúgy nem gáz.
Meg persze az sem mindegy, milyen orvost fogsz ki, mert engem vizsgáltak már meg úgy, hogy azt hittem lerúgom a nőt, annyira durva volt :(
A fogamzásgátlót meg felejtsd el, 17 évesen semmi szükséged rá, csak többet árt, mint használ.
6-os: Azt az ultrahangot hogyan kell elképzelni? Amúgy közel sem biztos, hogy szedhetek fogamzásgátlót, mert a családomban nagyon sok nőnek van trombózis hajlama, majd ki lesz vizsgálva.
7-es: Mért ártana többet? Elméletileg még a bőröm is jobb lesz tőle.(Komolyan kérdeztem, tényleg nem tudom). És anyukám nőgyógyászhoz megyek, azt mondta, hogy nagyon kedves, segítőkész.
A hüvelyi vizsgáltot nem fogják csinálni mivel még szűz vagy!
Azert nem tud bemenni a baratod egesz kukija mert vagy nem tagultál ki eleggé vagy nem vagy elegge nedves vagy van egy szindorma szerűseg aminek a nevet nem tudom de az a lenyege hogy a huvelyes osszeszukul es nem tudsz tagulni(ezen lehet segíteni ugy ahogy a tobbin is)
A ultahang az egy kutyu ami odatesznek/nyomnak a hasadhoz es kivetitodiknek az ott levo dolgok egy monitorra amit a doki lat. Petefeszkeket mehet neznek vele.
Az lenyeg mondanod kell a dokinak hogy meg szuz vagy ez fontos
Es valszeg tapaszt fogsz kapni nem tabit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!