Segítenéttek melyik nőgyógyaszati vizsgálat kell nekem?
Nem voltam még, de már 25 vagyok. Szűz és oltva HPV ellen.
3féle ajánlatuk van:
Nőgyógy vizsgálat+citológia+uh
Előbbi + CIN tech
Legfelső + CIN tech + HPV full spektrum szűrés
Azért ide írok mert a másikban nem jön válasz.
Bőven elég az első.
Változó, hogy ki melyik nemet preferálja, mindkettőből lehet óvatos és bunkó is. Én úgy vagyok, mint te, inkább pasi turkáljon bennem, ha már muszáj, de terhesség alatt ügyeleten volt már többször nő is. Nem volt más, akkor egyáltalán nem az érdekelt. Biztos meg lehet szokni azt is.
Velem a két női nőgyógyász, akihez kerültem normálisabb és óvatosabb volt, mint a férfiak. Az egyikhez jártam is utána (dr. Antritter Zsófia) csak elköltöztünk.
40 éves vagyok, de a legtöbb nőgyógyászati vizsgálat nekem a mai napig kellemetlen, mert nem óvatosak a legtöbben. Sajnos.
#8! Először járj utána, hogy milyen az állami. Igazad van, lehet az is jó. Én sokáig csak oda jártam egy öreg bácsihoz. Aztán ő mar nem dolgozott, akkor egy másik, kicsit fiatalabb, de öreg bácsihoz. Nem volt vele baj, de kicsit szenilis, és állami na. Viszont nagy a szaktudása és a tapasztalata.
Aztán véletlenül lett egy magán is. Ő még nagyon fiatal, tapasztalatlan, de még nem kiégett, nagyon empatikus és nem mellesleg gyönyörű 🤣 Ő aztán óvatos. Még elnézést is kér, amikor bedugja az eszközt😁 Őt mondjuk nem ajánlom, tuti beleszeretnél.🤣 Így nekem most ideális. Van egy korszerű, fiatal szem és egy nagy tapasztalatú, kiegészítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!