9. napja nem áll el a menzeszem. Hasonló eset?
Általában 6-7 napig tart, de az utolsó két nap csak barnázás. Most viszont múlt szombat óta tart, és rendes piros vérzés.
Járt már így valaki? Mi volt aztán?
(Tudom, doki, kedd estére van időpontom, addig is csak informálódom)
Szia!
Esetleg fogamzasgátlót szedsz-e?
Ha serdülő vagy akkor előfordulhat. Nekem serdülőkoromba gyakran voltak ilyenek. Kb 17-19 éves koromra normalizálódott.
De az okos dolog, hogy mész dokihoz!! :)
Értem, en is ennyi vagyok.
De ebben a jónapban nekem is kicsit tovànbb tartott. Nyáron volt egy kicsit meghülyülve a rendszer, de akkor lett is a mellemben egy csomó, jóindulatú am. Utána lett a másikban. Kis hormonàlis probléna.
De azért menj dokihoz mindenképpen. Nem gondolnám, hogy nagy baj lenne. Picit lehet felborultak a hormonális egyensúlyok.
Hàt sajnos az is lehet. Az antibiotikumok nagyon betudnak kavarni. :(
Jobbulást kívánok!
Nekem is 6-7 naposak szoktak lenni, olykor "sikerül" egy 10 napos is. Rendszeresen alacsony (lenne) a vasam (ha nem pótolnám).
Fontos azonban hogy járok dokihoz monitorozásra. Kitartást! ❤ ha kell lelkitámasz vagy lelkitárs, írj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!