Fogamzásgátló felírása előtt csinálnak hormonvizsgálatot?
Nem végeznek alapból, kérni kell.
Endokrinológus el fog küldeni vérvételre.
Vagy már eleve a vérvétel eredményeket vidd el neki, én az utóbbit csinálnám a helyedben. Vérvétel, aztán endokrinológus, aztán írasd csak fel a gyógyszert.
(Bárcsak anno én is csináltam volna, nagyon jók teszed, hogy ilyen alapos vagy!)
"Vagy már eleve a vérvétel eredményeket vidd el neki, én az utóbbit csinálnám a helyedben. "
Nehéz lesz, hiszen hormonpanelhez vérvételt az endokrinológus tud csak kérni....
Államiban vársz az endokrinológusra 2-3 hónapot, majd a vérvételre is vársz, aztán megint az endokrinológusra, hogy értelmezze a leleteket (pajzsmirigy értékek, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron stb).
Inkább a magánt javaslom, ha az idő fontos tényező, ott hamar meglesz. Viszont a magán vérvétel nagyon drága, vannak erről csomagok, de több tízezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!