Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az Advil ultra forte fájdalomc...

Az Advil ultra forte fájdalomcsillapítóhoz hozzászokik a szervezet egy idő után, vagy nyugodtan szedhetem minden hónapban menstruációs görcs esetén?

Figyelt kérdés
Ez az egyetlen eddig próbált ami használt a görcsök ellen. Általában az 1. nap 1 db-ot szoktam bevenni. Ez hosszú távon jó így, vagy hozzászokik a szervezet és úgy már nem lesz hatásos?

febr. 4. 11:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom miért baj az, ha Apu ügyelt arra hogy ne szokjak rá a fájdalomcsillapítóra. szerintem jól tette. nyilván akkoriban nem tetszett a dolog, de mára már hálás vagyok Neki hogy nem tömtem/tömöm magam gyógyszerekkel. fáj a pocim mostanság is, de kibírható. hozzászoktam.
szept. 15. 06:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kell a fájdalmat elviselni, 11-es! Attól, hogy az apád mondta, még mondhatott kártékonyat. Semmilyen "tömésről" nincs szó, és pontosan azért használod ezt a teljesen irreleváns, túlzó szót, mert az alkalmi bevétel esetén nem tudnád megmagyarázni, miért is volt igaza a te csodálatos Apádnak. Alkalmi fájdalmak esetében fel sem merül a hozzászokás. Amikor meg felmerül, akkor úgyse lehet nélkülük élni, súlyos krónikus betegség esetén.
szept. 15. 08:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Apu úgy van vele, hogy a menzesz egy teljesen természetes folyamat, nem betegség, tehát bírjam ki.
szept. 15. 10:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Ugye, te is érzed, hogy apud ebben a kérdésben nem kompetens?

Amúgy is állj a saját lábadra a véleményed tekintetében. Ne az övére.

szept. 15. 12:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Hagyjátok, csak trollkodik.
szept. 15. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!