Az Advil ultra forte fájdalomcsillapítóhoz hozzászokik a szervezet egy idő után, vagy nyugodtan szedhetem minden hónapban menstruációs görcs esetén?
Figyelt kérdés
Ez az egyetlen eddig próbált ami használt a görcsök ellen. Általában az 1. nap 1 db-ot szoktam bevenni. Ez hosszú távon jó így, vagy hozzászokik a szervezet és úgy már nem lesz hatásos?febr. 4. 11:58
1/15 anonim válasza:
Ha egy hónapban néhány tablettát beveszel, ahhoz nem szoksz hozzá. A fájdalomcsillapító különben se okoz úgy függőséget, mint egy altató.
2/15 anonim válasza:
Én évekig szedtem így, havi 1-2 tabletta, és görcsoldót is vettem be mellé. Tökéletesen működött. Most már nem kell, született egy gyerekem és bár már visszajött a ciklusom, sokkal enyhébbek jelenleg a görcseim.
3/15 anonim válasza:
A hatóanyaga egyébként ibuprofen.
Nem szokik hozzá a szervezet de ha napi szinten szeded extra hosszú távon, akkor egy rakás problémát okozhat idővel. Pl nem tesz jót a gyomornak (ugye üres hasra tilos is szedni), a vesére is káros, az érrendszereknek stb.
Ez úgy van hogy lehet szedni de nem napi szinten.
Én azt tanácsolnám menj el mondjuk egy házi orvoshoz és egyeztess vele. Mondhatod neki írjon fel pl ibumax-ot (ezzel olcsóbban kijössz, erősebb, ugyanolyan hatóanyagú) és akkor ha már receptre szeded jobban tudsz a dokival is egyeztetni.
4/15 anonim válasza:
#3, nem napi szinten szedi, hanem csak a menstruációja első napján mindig. Tehát kb. havi 1-2 szemet.
5/15 anonim válasza:
jaaaa az alsó sorból indultam ki hogy hosszú távon :D
értem # 4
Akkor így semmi baj ezzel kérdező. Szedheted életed végéig minden gond nélkül ;)
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld mindekinek.
febr. 4. 19:04
7/15 anonim válasza:
nekem kislány koromban Apukám sose engedte hogy szedjek mensire fájd csillapítót, akármennyire fájt is a pocim, mert tartott attól hogy fájd csill függő leszek. ez belém ivódott és most se szedek. pedig eléggé fáj mindig a hasam. sokszor megkérdezi mostanság is hogy ugye nem szedek. megnyugtatom hogy nem. azért az Apai felügyelet úgy tűnik örök.
8/15 anonim válasza:
Mért hagyod magad szenvedni a gonosz, ostoba apádtól, 7-es? Ez már nem az ő sara! A tied masszívan!!!
9/15 anonim válasza:
Apu kicsit szigorúan nevelt. Miért baj ez?
10/15 anonim válasza:
Mert szenvedtél, és bizonyos mértékben még most is szenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!