Ilyen esetben érdemes gynophylus hüvelykapszulát alkalmazni?
A nőgyógyász felírt nekem gynoxin hüvelykapszulát. Tegnap el is kezdtem a kezelést.
Ő ugyan nem említett nekem semmi olyasmit, hogy utána majd kezeljek rá valamit ami helyreállítja a hüvelyflóra egyensúlyát.
De itt a gyakorin olvasgattam a témában, és írták, hogy ilyen kezelések után jellemzően felborul a hüvelyflóra egyensúlya, a jó baktériumokat is elpusztíthatja és utána kell valami helyreállító. A gynophylust ajánlották, ezért én meg is vettem már előre, hogy biztosra menjek.
Csak most nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e a jelenlegi kezelés után helyreállítót alkalmazni vagy nem kell, hogyha a nőgyógyász nem javasolt nekem ilyet.
Illetve ha igen érdemes, akkor várjak néhány napot mielőtt elkezdeném, vagy másnap ahogy vége ennek a kezelésnek, már be is helyezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!