Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PMS tünetek enyhítése?

PMS tünetek enyhítése?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nagyon ritkán csoktak PMS tüneteim lenni, általában a menstruációm is könnyen szokott lezajlani.

Most előjöttek a tünetek. Mielőtt megjött volna, előző nap már teljes levertség, hangulatingadozás, depresszió közeli állapot, első nap ugyanez és rendkívüli görcsölés. Második napon vagyok, és még mindig tart. Szörnyen érzem magam, igyekeztem kicsit kimozdulni, de nem segít, zenehallgatás, sorozatozás, játék szintén, pedig ezek szoktak segíteni, rosszabb időszakjaimban. Csak fekszek az ágyban, aludni akarok, de nem tudok. Random sírok, ok nélkül, közben olyan szinten fáj az alhasam, mint még szerintem sose. Nospát szedek, mindig szokott hatni, most nem.

Kérlek segítsetek kb bármivel

2024. jan. 25. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi nem segít rajta. Próbáltam diéta, sok sport, premens tabletta...
2024. jan. 25. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Magnézium (lehetőleg citrát vagy biszglicinát, semmiképp ne mangosolv por) legalább 300 mg, valamint rendszeres D vitamin szedés, 2000-4000 NE segíthet
2024. jan. 26. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én màr mindendent is kipróbáltam... 5 évig szenvedtem. Egy hete fogamzásgátlót szedek. Nem akartam, de màr nem bírtam.
2024. jan. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!