Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek-e terhes?

Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés

December végén menstruáltam, január 2án lefeküdtünk a barátommal, de még javában megvolt.

Fürdés közben csináltuk védekezés nélkül kb 5 percig, aztán az ágybán még kb 5 percig, aztán beparáztam és húzott gumit.

Nagyon régóta együtt vagyunk, korábban évekig megszakításos módszerrel "védekeztünk", de sose lett baj.

Mensi alatt még sose szexeltem, ez volt az első.

Az aktus után felerősödött a vérzésem, és el is húzódott, 7 napig volt meg vegül.

Most 23-án már érzem hogy nagyon fáj, érzékemy a mellem.

Mondjuk ez lehet a PMS-től is, mert nekem mindig nagyon fáj mensi előtt a mellem, de most különösen korán elkezdett fájni, kb peteéréstől számítva.

1 hét múlva kell megjönnie, de már most alig tudom felvenni a melltartómat, úgy feszül.

Ennyi idő alatt még nem lennének tünetei a terhességnek ugye?

Endokrin beteg vagyok egyébként, pajzsmirigy hormont szedek alulműködésre.

Fog.gátlót nem szedhetek, egy genetikai rendellenesség miatt.

Mennyi az esélye a terhességnek? Előváladéktól valóban terhes leszek?

Számít, hogy épp megvolt a mensim amikor együtt voltunk?

Nagyon nem szeretnék még gyereket, 22 éves vagyok.

Válaszokat köszönöm!

2024. jan. 23. 10:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Akkor gratulálok, vagy mi :)
2024. jan. 31. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!