Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek-e terhes?

Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés

December végén menstruáltam, január 2án lefeküdtünk a barátommal, de még javában megvolt.

Fürdés közben csináltuk védekezés nélkül kb 5 percig, aztán az ágybán még kb 5 percig, aztán beparáztam és húzott gumit.

Nagyon régóta együtt vagyunk, korábban évekig megszakításos módszerrel "védekeztünk", de sose lett baj.

Mensi alatt még sose szexeltem, ez volt az első.

Az aktus után felerősödött a vérzésem, és el is húzódott, 7 napig volt meg vegül.

Most 23-án már érzem hogy nagyon fáj, érzékemy a mellem.

Mondjuk ez lehet a PMS-től is, mert nekem mindig nagyon fáj mensi előtt a mellem, de most különösen korán elkezdett fájni, kb peteéréstől számítva.

1 hét múlva kell megjönnie, de már most alig tudom felvenni a melltartómat, úgy feszül.

Ennyi idő alatt még nem lennének tünetei a terhességnek ugye?

Endokrin beteg vagyok egyébként, pajzsmirigy hormont szedek alulműködésre.

Fog.gátlót nem szedhetek, egy genetikai rendellenesség miatt.

Mennyi az esélye a terhességnek? Előváladéktól valóban terhes leszek?

Számít, hogy épp megvolt a mensim amikor együtt voltunk?

Nagyon nem szeretnék még gyereket, 22 éves vagyok.

Válaszokat köszönöm!

2024. jan. 23. 10:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Csináltam délután tesztet, negatív lett. Szerintetek teszteljek pár nap múlva is?

Ahogy írtam, kb 6-7-8 nap múlva kell megjönnie, Predictor Early márkájú tesztet csináltam, ami már 6 nappal az esedékes mensi előtt kimutatja a terhességet, de nekem full negatív lett.

2024. jan. 23. 21:58
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

Ráér a teszt a várt napjáig.

Addig csak eszed a kefét, hogy csík, nem csík, azért nincs csík, mert korai..

2024. jan. 23. 22:05
 13/21 A kérdező kommentje:

Tehát akkor esélyes a terhesség, fasza.

Nagyon félek, tudom hogy már abban a korban vagyok, hogy ilyenkor már nem ciki a baba, de én még elég éretlen vagyok a gyerekneveléshez, nem tervezzünk még jó pár évig legalább.

Ha negatív a tesztem, esélyesebb az, hogy nem vagyok terhes?

2024. jan. 23. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:
32%

Ne stesszelj, mert akkor azért csúszik.

Volt valami maszatolás, esély mindig van, de nem ilyen egyszerű teherbe esni. Mellfájdalom nincs pozi teszt előtt, az nem tünet.

2024. jan. 23. 22:15
 15/21 A kérdező kommentje:
De pont hogy nem csúszik... még 1 hét múlva kell megjönnie
2024. jan. 24. 07:01
 16/21 anonim ***** válasza:
32%
De ha stresszelsz, nem is fog.
2024. jan. 24. 09:03
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
9-es vagyok, lehet lepontozni, a nőgyógyászom is biztosan téved, meg az egyetemi prof. Idióták.
2024. jan. 25. 14:06
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

A te nyőgyógyászod? Nem az "ismerősöd" esett teherbe? :D

Lehet menszi közben is valóban,első nap, amikor még érett lehet a petesejt és még nem vált le. De a ha csak "volt valami" pár percet gumi nélkül, ez így összességében kevés százalékos eséllyel lehet.

Inkább azt mondanám, (magam és más tapasztalatok alapján) pont az első tünet, hogy a mensi előtt nincs a megszokott mellfeszülés, mert ugye mégse jön az a vérzés. ;)

2024. jan. 25. 14:41
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mimdenkinek! Azóta is nagyon fáj a mellem, kb 4-5 nap múlva kell megjönnie, most tartok 22 napnál és mindig 26-7-8 napra jön meg. Várok még, nagyon remélem hogy nem vagyok terhes.
2024. jan. 26. 21:36
 20/21 A kérdező kommentje:

Na sziasztok. Ha bárki olvassa még a kérdésemet, örömmel közlöm velük hogy ma reggel megjött!

Nagyon erősen és elég fájdalmasan, úgyhogy megnyugodtam :)

2024. jan. 31. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!