Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet kideríteni ha...

Hogyan lehet kideríteni ha PCOS-em van? Milyen vizsgálatok kellenek, milyen orvoshoz menjek?

Figyelt kérdés
28leszek, az államon már a nyakamon és a hátamon is vannak pattanások,eddig itt soha nem voltak, csak az arcomon. Soha nem maradt el menstruációm, de az mostanság kb minden második hónapban előfordul,hogy egy hetet késik. Az arcomon is elég hosszú piheszőrök vannak, híztam is 5-6kilót egy év alatt. Engem igazából a pattanasok zavarnak borzalmasan, és arra eddig bőrgyógyász nem tudott megoldást nyújtani. Foggátlót sosem szedtem és nem is szeretnék. Én PCOSre vagy valami hormonàlis zavarra gondolnék, de nem tudom milyen szakemberhez forduljak először. Nőgyógyász és utána endokrinológus? Nőgyógyásznál milyen vizsgálat?

#PCOS #hormon #akne #diagnosztizalas
2024. jan. 21. 23:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es, nyitott ajtókat döngetsz.

Senki nem mondta hogy tulsúlyosan ne menjen orvoshoz. Meg azt sem látom itt megemlítve, hogy éheztesse magát vagy sanyargassa a testét

Szerintem magadból indultál ki, vagy nem tudom.

2024. febr. 25. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!